مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در بوشهر راه‌اندازی شد

  • کد خبر : 30759
  • ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳
مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در بوشهر راه‌اندازی شد
رئیس اتاق بازرگانی بوشهر با توجه به جایگاه و نقش ملی و بین‌المللی اتاق بازرگانی، از راه‌اندازی مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در اتاق بازرگانی بوشهر خبر داد.

به گزارش دیارجنوب، خورشید گزدرازی صبح امروز در نشست تشکیل شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان در دفتر اتاق بازرگانی اظهار داشت: انتقال ناگهانی تعرفه‌ها به تالار دوم مبادله ارز و راهکار موقت برای تسهیل ترخیص کالا چالش‌هایی ایجاد کرده است.

وی با اشاره به بررسی‌های کارشناسی دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی درباره این تغییرات عنوان کرد: تغییرات اخیر در فرآیند ثبت سفارش و ویرایش آن، به‌ویژه در سال جاری، باعث ایجاد اختلالات جدی و قابل توجهی در ترخیص کالا و فعالیت روزمره واحدهای بازرگانی و تولیدی استان شده است.

گزدرازی یادآور شد: مهم‌ترین محدودیت‌های ایجادشده شامل محدودیت تغییر در کد تعرفه صرفاً در سطح چهار رقم اول، اجرای ناگهانی سیاست بهینه‌سازی مصارف ارزی که علاوه بر تعرفه، ویرایش وزن و تعداد کالا را نیز مسدود کرده است و انتقال بخشی از تعرفه‌ها به تالار دوم مبادله ارز و طلا بدون اطلاع‌رسانی شفاف و کافی است.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان بوشهر گفت: مشکلات جدی در بسیاری از کالای تامین ارز شده و اظهار شده با انتقال از گروه اول به گروم دوم به دلیل نبود تدبیر بانک مرکزی در رفع باگ‌های سیستمی با توجه به ایجاد و ابلاغ گروه دوم تالار مبادله طلا و ارز در ۱۶ مرداد توسط بانک مرکزی شده است.

وی افزود: گمرک قادر به رؤیت کد ساتا نیست و خطای سیستمی مربوط به مکاتبه بانک عامل با بانک مرکزی توسط ذی‌نفعان مشاهده می‌شود.

گزدرازی تصریح کرد: دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان ضمن مکاتبه با شورای هماهنگی بانک‌ها و انعکاس مشکلات، پیگیری‌های لازم را انجام داده و مقرر شده است با مصوبه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان و اخذ تضامین لازم از صاحبان کالا، طی مکاتبه با گمرک امکان ترخیص کالاهای موجود فراهم شود تا از انباشت بیشتر کالاها در گمرک جلوگیری به عمل آید.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر با توجه به جایگاه و نقش ملی و بین‌المللی اتاق بازرگانی، از راه‌اندازی مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در اتاق بازرگانی بوشهر خبر داد و با قدردانی از حمایت‌های استاندار بوشهر و مدیران ذیربط، ابراز امیدواری کرد این مرکز بتواند نقش مؤثری در جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و همچنین تسهیل امور و فرآیندهای مرتبط با سرمایه‌گذاری در استان داشته باشد و به رونق اقتصادی بوشهر کمک کند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=30759

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.