نیروهای عملیاتی صنعت برق ۲۴ ساعته فعال هستند

  • کد خبر : 44748
  • 05 فروردین 1405 - 11:29
نیروهای عملیاتی صنعت برق ۲۴ ساعته فعال هستند
معاون برق و انرژی وزیر نیرو از تداوم پایداری شبکه برق و خدمت‌رسانی بی‌وقفه کارکنان این صنعت خبر داد.

به گزار دیارجنوب ، مصطفی رجبی‌مشهدی گفت که صنعت برق حتی در شرایط جنگی نیز هیچ توقفی در ارائه خدمات نداشته و نیروهای عملیاتی به‌صورت ۲۴ ساعته در حال فعالیت هستند.
وی اعلام کرد: تأمین برق در همه بخش‌ها شامل صنعت، کشاورزی، تجارت، خانوار و خدمات عمومی بدون اختلال ادامه دارد و افزود: با تلاش همکارانمان، ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر نسبت به سال گذشته به شکل قابل توجهی افزایش یافته است و تنها در استان خراسان رضوی، بیش از ۲۰۰ مگاوات ظرفیت جدید خورشیدی تا اوایل تابستان وارد مدار می‌شود.
رجبی‌مشهدی در بخشی از سخنانش استان خراسان رضوی را یکی از استان‌های پیشرو در توسعه صنعت برق کشور دانست و تصریح کرد: هم‌افزایی دستگاه‌های استانی و همراهی مردم، نقش مهمی در سرعت‌گرفتن پروژه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر در این خطه داشته است.
معاون وزیر نیرو از شهروندان خواست با صرفه‌جویی در مصرف برق و گاز، به کاهش مصرف سوخت‌های اولیه و حفظ پایداری شبکه کمک کنند؛ اقدامی که به‌گفته وی، امکان تأمین انرژی بیشتر برای بخش صنعت و واحدهای مولد کشور را فراهم می‌کند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=44748
  • منبع : فارس

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.