کسب رتبه نایب قهرمانی نوجوان دشتستانی در نخستین مسابقات آزاد تیراندازی کشور

  • کد خبر : 51774
  • 10 مرداد 1405 - 16:48
کسب رتبه نایب قهرمانی نوجوان دشتستانی در نخستین مسابقات آزاد تیراندازی کشور
امیرمحمد تاج، نوجوان آینده‌دار دشتستان در نخستین مسابقات آزاد تیراندازی کشور عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد.

به گزارش دیارجنوب، نخستین دوره مسابقات آزاد تیراندازی سال ۱۴۰۵ در رشته‌های تفنگ و تپانچه بادی پسران و دختران، روز جمعه ۹ مردادماه در سالن تیراندازی مجموعه ورزشی آزادی تهران به مناسبت گرامیداشت شهدای میناب و با هدف توسعه ورزش تیراندازی، شناسایی استعدادهای برتر جهت پشتوانه‌سازی تیم‌های ملی در رده سنی نوجوانان و جوانان برگزار گردید.

در این رقابت‌ها، امیرمحمد تاج، تیرانداز آینده‌دار دشتستانی، موفق شد در رده سنی نوجوانان با ارائه عملکردی درخشان در رشته تپانچه بادی، عنوان نایب‌قهرمانی این دوره از مسابقات را از آن خود کند.

عبدالعلی ستوده‌خو، رئیس هیئت تیراندازی شهرستان دشتستان، ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند به خانواده امیرمحمد تاج، کادر فنی و جامعه ورزش دشتستان، اظهار داشت: “کسب این افتخار، حاصل تلاش مستمر، پشتکار و برنامه‌ریزی هدفمند این ورزشکار و کادر فنی هیئت تیراندازی دشتستان است.” وی گفت: “امیدواریم با تداوم این مسیر، به‌زودی شاهد دعوت امیرمحمد تاج به اردوی تیم ملی و درخشش ایشان در عرصه‌های ملی و بین‌المللی باشیم.”

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=51774

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.