کشف راز قتل بعد از گذشت ۱۵ ماه در عسلویه

  • کد خبر : 25303
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۶
کشف راز قتل بعد از گذشت ۱۵ ماه در عسلویه
فرمانده انتظامی عسلویه از کشف راز یک فقره قتل بعد از گذشت ۱۵ ماه در این شهرستان خبر داد.

به گزارش دیارجنوب، سرهنگ حسین خواجه ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی مورخه ۱۴۰۲/۱۲/۰۳ مبنی بر کشف جسد خانمی ۴۱ ساله در بیابان‌های حوزه انتظامی عسلویه به سمت پارسیان، مأموران در محل حاضر، که پس از بررسی صحنه جرم توسط کارآگاهان پلیس آگاهی، وجود علائم خفگی بر روی جسد و فرضیه قتل، ابتدا با توجه به اینکه جسد در حوزه سرزمینی شهرستان پارسیان کشف شده بود پرونده تشکیل و در اختیار پلیس آگاهی پارسیان قرار گرفت.

فرمانده انتظامی عسلویه ادامه داد: مأموران پلیس آگاهی این فرماندهی بعد از گذشت ۱۵ ماه بررسی و زیر نظر قرار دادن شوهر متوفی به عنوان تنها مظنون پرونده و کشف سرنخ‌هایی در این موضوع، با درخواست قضائی پرونده را از حوزه قضائی پارسیان تحویل و شوهر متوفیه را به پلیس آگاهی احضار کردند.

سرهنگ خواجه اظهار کرد: شوهر متوفیه با حضور در پلیس آگاهی در ابتدا منکر هرگونه ارتکاب قتل همسرش شد که با انجام بازجویی‌های علمی و فنی و در نهایت با ارائه دلایل و مدارک جمع آوری شده، استقامت خود را شکست و لب به اعتراف گشود.

فرمانده انتظامی عسلویه با بیان اینکه متهم بیان داشته به دلیل اختلافات خانوادگی در روز حادثه با همسرش درگیر و با استفاده از روسری همسر خود را خفه و به قتل رسانده است تصریح کرد: در این خصوص پس از بازسازی صحنه جرم متهم به مرجع قضائی معرفی و از آن طریق روانه زندان شد.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=25303
  • منبع : مهر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.