۱۱۶۰ کالای اساسی در استان بوشهر توزیع شد

  • کد خبر : 49269
  • 09 خرداد 1405 - 10:25
۱۱۶۰ کالای اساسی در استان بوشهر توزیع شد
مدیر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی جهادکشاورزی بوشهر گفت: در دو ماه فروردین و اردیبهشت امسال یکهزار و ۱۶۰ تن اقلام اساسی شامل برنج، روغن، شکر و مرغ منجمد با قیمت مصوب در این استان توزیع شده‌است.

به گزارش دیارجنوب، کاووس بهبهانی به خبرنگاران اعلام کرد: همچنین در این مدت برای ثبات بازار و امنیت غذایی و اطمینان از دسترسی عادلانه شهروندان به مایحتاج ضروری، نظارت ویژه‌ای بر توزیع و تأمین صدها تن کالای اساسی و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان انجام گرفته است.

وی افزود: بازرسان سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر د راین مدت با انجام سه هزار و ۹۰ عملیات میدانی، بازار را تحت نظارت داشته‌اند تا فضایی امن برای خرید مردم و فضایی ناامن برای سودجویان ایجاد کنند.

بهبهانی ادامه داد: نتیجه این بازرسی‌ها، شناسایی ۱۸۱ مورد تخلف صنفی بود که برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

مدیر بازرسی جهاد کشاورزی بوشهر، کشف محموله‌های قاچاق را گامی در جهت حمایت از تولید داخل دانست و اظهارکرد: همچنین با همکاری پلیس امنیت اقتصادی، از خروج غیرقانونی ۱۷۹ رأس دام سبک که قرار بود به خارج از مرزها قاچاق شود، جلوگیری شد.

وی اصافه کرد: با دستور قضایی، همه این دام‌ها برای تأمین نیاز بازار داخلی ذبح و گوشت حاصل از آن در شبکه توزیع استان بوشهر در دسترس مردم قرار گرفت.

بهبهانی با اشاره به اینکه در این مدت همچنین ۴۹ کیسه آرد دولتی به چرخه تولید نان بازگردانده شد گفت: تمامی این اقدام‌ها با هدف جلوگیری از هدررفت منابع و سرمایه‌های متعلق به مردم انجام شده‌است.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=49269
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.