اجرای پروژه‌های ۱۱۰ میلیاردی عمران شهری در خورموج

  • کد خبر : 40521
  • 20 بهمن 1404 - 9:03
اجرای پروژه‌های ۱۱۰ میلیاردی عمران شهری در خورموج
رئیس شورای اسلامی خورموج از افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های عمرانی به ارزش ۱۱۰ میلیارد تومان در این شهر خبر داد که بیش از ۷۵ میلیارد تومان آن از محل مسئولیت‌های اجتماعی تأمین شده است.

به گزارش دیارجنوب، رضا رضایی‌ حقیقی رئیس شورای اسلامی شهر خورموج، در آیین بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی پروژه های عمران شهری در خورموج، به مناسبت دهه مبارک فجر، با اعلام این خبر گفت: بخش قابل‌توجهی از این پروژه‌ها با هدف بهبود زیرساخت‌های شهری و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان اجرایی شده‌اند.

وی به مهم‌ترین پروژه‌های افتتاح‌شده اشاره کرد و افزود: بهسازی پیاده‌رو خیابان شهید مطهری با اعتبار ۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، اجرای فاز سوم دیواره حفاظتی دره تاج‌آباد با ۱۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، سنگ‌فرش پیاده‌رو خیابان پاسداران جنوبی در محله دشتی‌ها با یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان و احداث فروشگاه تعاونی کارکنان شهرداری با سه میلیارد تومان از جمله این طرح‌ها هستند.

رضایی حقیقی همچنین از احداث بلوار و میدان شورای اسلامی، تعویض چمن لنگک با اعتبار یک میلیارد تومان، آسفالت ۳۵ هزار مترمربع از معابر فرسوده با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان، خرید ماشین‌آلات عمرانی به ارزش ۲۱ میلیارد تومان و سنگ‌فرش پیاده‌روهای شرق اتوبان با هشت میلیارد تومان به عنوان دیگر پروژه‌های به‌بهره‌برداری‌رسیده نام برد.

وی به پروژه‌هایی که در این مراسم کلنگ‌زنی شدند، نیز اشاره کرد و گفت: اجرای فاز چهارم دیوار حفاظتی دره میرشکاری با ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، احداث چمن مصنوعی بانوان با دو میلیارد تومان، اجرای فاز دوم پارک مفتون با هشت میلیارد تومان و سنگ‌فرش پیاده‌روهای سطح شهر با هشت میلیارد تومان از جمله این طرح‌ها هستند.

رئیس شورای اسلامی شهر خورموج با تقدیر از آقای غلامحسین زارعی نماینده مردم دشتی و تنگستان، افزود: برای نخستین بار در استان، شهر خورموج صاحب چمن مصنوعی و ورزشگاه ویژه بانوان خواهد شد.

وی در ادامه از همکاری اداره امور مالیاتی شهرستان دشتی، شهردار قبلی، شهردار فعلی جناب شریعت‌زاده، معاون اجرایی شهرداری، واحد عمران شهرداری و فرماندار محترم شهرستان دشتی در پیشبرد این پروژه‌ها تشکر کرد.

رضایی حقیقی در پایان به پروژه‌های آتی اشاره و اعلام کرد: بازار شهرداری، هتل شهر خورشید، منطقه گردشگری بنگه، مرمت آثار باستانی، پارک ورودی شهر و بلوار خلیج فارس در دستور کار قرار دارند که با تکمیل دیواره حفاظتی دره تاج‌آباد، آسفالت بلوار خلیج فارس نیز انجام و به عنوان کمربندی جنوب شهر مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی در پایان تأکید کرد: با افتتاح این پروژه‌ها، حرکت مثبت و قابل‌توجهی در حوزه عمران شهری خورموج آغاز شده و شهروندان شاهد اجرای پروژه‌های مؤثر خواهند بود.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=40521
  • نویسنده : علیرضامحمدی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.