افزایش ۱۰ برابری جذب داوطلبان هلال‌احمر در ۲ سال گذشته

  • کد خبر : 33573
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۳
افزایش ۱۰ برابری جذب داوطلبان هلال‌احمر در ۲ سال گذشته
معاون جذب و سازماندهی سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر کشور گفت: جذب داوطلبان در ۲ سال اخیر رشد ۱۰ برابری تجربه کرده و این رشد چشمگیر نتیجه اعتماد عمومی و ایجاد فضای امن برای خدمت‌رسانی اجتماعی است.

به گزارش دیارجنوب، میرمحمد صادقی روز سه‌شنبه در گردهمایی علمی – کاربردی معاونین امور داوطلبان جمعیت هلال احمر سراسر کشور در بوشهر اظهار کرد: خدمت‌رسانی داوطلبانه تنها به کمک‌های مالی یا جسمی محدود نمی‌شود.

وی افزود: گاهی یک داوطلب می‌خواهد زکات علم یا توانمندی خود را بپردازد. تلاش کرده‌ایم فضایی فراهم کنیم تا هر فرد بتواند متناسب با استعداد و نیت خیر خود، در مسیر تسکین آلام انسانی نقش مؤثری ایفا کند.

معاون جذب و سازماندهی سازمان داوطلبان با اشاره به مأموریت بنیادین جمعیت هلال‌احمر گفت: در اهداف کلان این نهاد عنوان «تسکین آلام بشری» به‌عنوان محور اصلی فعالیت‌ها تعریف شده است.

صادقی ادامه داد: بر همین اساس، هلال‌احمر در تمام مراحل قبل، حین و پس از بحران، در عرصه‌های اجتماعی حضور فعال دارد تا خدمات مؤثر و انسانی به مردم و نیازمندان واقعی ارائه دهد.

وی با تأکید بر اینکه جمعیت هلال‌احمر امروز بزرگ‌ترین سازمان مردم‌نهاد کشور محسوب می‌شود، افزود: مأموریت اصلی این نهاد، شبکه‌سازی خدمات داوطلبانه در سطح ملی است.

صادقی اظهار کرد: در کشور تنها چند نهاد مسئولیت ساماندهی مردم در مسیر خدمت عمومی را بر عهده دارند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها جمعیت هلال‌احمر است.

میرمحمدصادقی از رسیدن تعداد داوطلبان جمعیت هلال‌احمر به ۲۰ میلیون نفر خبر داد و تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که این شبکه گسترده داوطلبان را با شعار «هر خانه، یک داوطلب» توسعه دهیم و جمعیت داوطلبان کشور را به بیش از ۲۰ میلیون نفر برسانیم.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=33573

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.