جذب 30 میلیارد و 950 میلیون تومان تسهیلات مشاغل خانگی در دشتی

  • کد خبر : 49370
  • 11 خرداد 1405 - 18:32
جذب 30 میلیارد و 950 میلیون تومان تسهیلات مشاغل خانگی در دشتی
مدیرکل تعاون استان بوشهر از جذب 30 میلیارد و 950 میلیون تومان تسهیلات مشاغل خانگی در دشتی خبر داد.

به گزارش دیارجنوب، مرتضی پروانه، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر صبح امروز در دیدار با فرماندار شهرستان دشتی، با اشاره به اهمیت پایش دقیق برنامه‌های اشتغال، اظهار داشت: ثبت و به‌روزرسانی اطلاعات اشتغال در «سامانه رصد» باید با دقت و در چارچوب زمان‌بندی مشخص انجام شود، چرا که این موضوع مبنای اصلی پیگیری و ارزیابی عملکرد برنامه‌های اشتغال در شهرستان‌هاست.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر در این نشست با بیان اینکه تکمیل اطلاعات طرح‌ها و اشتغال ایجادشده در سامانه رصد، زمینه تصمیم‌گیری دقیق‌تر و نظارت اثربخش‌تر بر اجرای برنامه‌های اشتغال‌زایی را فراهم می‌کند، بر لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی در این زمینه تأکید کرد.

پروانه در بخش دیگری از سخنان خود به روند مطلوب جذب اعتبارات حوزه اشتغال در شهرستان دشتی اشاره کرد و گفت: از محل تسهیلات ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی (تبصره 15 )، سهم ابلاغی به شهرستان دشتی 32 میلیارد تومان بود که تاکنون 30 میلیارد و 950 میلیون تومان آن با موفقیت جذب شده است.

وی با اشاره به نتایج ملموس این جذب اعتبار در عرصه اشتغال‌زایی افزود: این میزان تسهیلات که معادل 97 درصد سهمیه شهرستان است، منجر به ایجاد اشتغال برای 235 نفر در سطح شهرستان دشتی شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر خاطرنشان کرد: رویکرد این اداره‌کل، حمایت هدفمند از کسب‌وکارهای خانگی است؛ بدین معنا که هدایت تسهیلات باید به‌سمت طرح‌هایی باشد که از بازار فروش مناسب برخوردار بوده و قابلیت پایداری اشتغال را داشته باشند.

پروانه تصریح کرد: ارتقای سطح معیشت مردم و تقویت اقتصاد خانوارها از طریق مشاغل خانگی، از اولویت‌های اصلی این اداره‌کل است که با تعامل سازنده با فرمانداران و مسئولان محلی با جدیت دنبال می‌شود.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=49370
  • منبع : تسنیم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.