به گزارش دیارجنوب، اسد حصیری روز شنبه به خبرنگاران بیان کرد: با مشارکت و همت شورای هماهنگی موسسان مدارس غیردولتی شهرستان بوشهر، ۹۴۰ میلیون ریال برای آزادسازی پنج زندانی جرایم غیرعمد و غیرکلاهبرداری تخصیص یافت و این افراد به آغوش خانوادههای خود بازگشتند.
وی تصریح کرد: این اقدام خیرخواهانه و نیکاندیشانه در راستای مسئولیتهای اجتماعی انجام شد که به دنبال آن ۴ زندانی مرد و یک زندانی زن آزاد شدند.
حصیری افزود: از میان این زندانیان آزاد شده، ۲ نفر به دلیل ناتوانی در پرداخت مهریه و ۳ نفر به دلیل بدهیهای مالی در حبس بودند که با این اقدام ارزشمند، زمینه بازگشت آنان به جمع خانواده هایشان فراهم شد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بوشهر ضمن قدردانی از نقش پیشرو موسسان مدارس غیردولتی در امور خیریه، بیان کرد: مجموعه تعلیم و تربیت همواره در کنار رسالت آموزشی، ترویج فرهنگ ایثار و نوعدوستی را از اولویتهای خود میداند و این حرکت گامی موثر در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی در سطح شهرستان بوشهر است.















