آغاز مرحله جدید کالابرگ الکترونیکی

  • کد خبر : 47721
  • 15 اردیبهشت 1405 - 11:20
آغاز مرحله جدید کالابرگ الکترونیکی
توزیع مرحله دهم کالابرگ برای سرپرستان خانوار با آخر کد ملی 0، 1 و 2 از امروز آغاز شد.

به گزارش دیارجنوب، مرحله دهم طرح کالابرگ الکترونیکی با هدف تداوم حمایت معیشتی خانوارها آغاز شد و بر اساس اعلام معاون وزیر کار، حدود 87 میلیون نفر در این مرحله مشمول دریافت اعتبار خرید هستند.

بر پایه این اعلام، زمان‌بندی مراجعه مشمولان بر اساس رقم پایانی کد ملی سرپرست خانوار تعیین شده است. از امروز 15 اردیبهشت، خانوارهایی که رقم پایانی کد ملی سرپرست آن‌ها 0، 1 و 2 است، به‌همراه نیروهای مسلح و افراد تحت‌پوشش نهادهای حمایتی، می‌توانند برای خرید به فروشگاه‌های طرف قرارداد مراجعه کنند.

همچنین از 20 اردیبهشت، امکان استفاده از کالابرگ برای مشمولانی که رقم پایانی کد ملی آن‌ها 3، 4 و 5 است، فراهم خواهد شد، در ادامه نیز از 25 اردیبهشت، خانوارهای دارای کدهای پایانی 6، 7، 8 و 9 می‌توانند خرید خود را انجام دهند.

مشمولان این طرح می‌توانند در زمان‌بندی اعلام‌شده با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد، اقلام موردنیاز خود را خریداری کنند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=47721
  • منبع : تسنیم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.