ارزیابی میدانی خسارت بارندگی‌ها در استان بوشهر آغاز شد

  • کد خبر : 36962
  • 29 آذر 1404 - 12:24
مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: باتوجه به فروکش باران و عادی شدن شرایط، ارزیابی میدانی برای تعیین خسارت به بخش های مختلف در این استان از صبح امروز آغاز شده است.

به گزارش دیارجنوب ،کورش دهقان روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: براساس گزارش های دریافتی بیشترین خسارت مربوط به شبکه های برق ، بخش کشاورزی و تاسیاست زیربنایی بوده است.

وی یادآور شد: سامانه بارشی اخیر باعث ترگ زدگی برخی محصولات کشاورزی و خسارت به کشاورزان این استان شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر تصریح کرد: دستگاههای اجرایی ۴۸ ساعت فرصت دارند میزان خسارت ناشی از طوفان و بارندگی های اخیر را ارزیابی و به این اداره کل اعلام کنند.

دهقان ادامه داد: بارندگی و طوفان در استان بوشهر خسارت جانی نداشت.

وی گفت: بیشترین بارش در جزیره خارگ ۱۹۴ میلیمتر و کمترین نیز مربوط به شهر اهرم مرکز شهرستان تنگستان با ۴۹ میلیمتر است.

دهقان با اشاره به اینکه در این مدت ۶۸ میلیمتر باران در مرکز استان ثبت شده است افزود: هم اینک سامانه بارشی از استان بوشهر خارج شده و باران های پراکنده نیز مربوط به رطوبت هوا است.

 

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=36962
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.