اعتبارات نفت برای راه‌آهن بوشهر-شیراز تامین می‌شود

  • کد خبر : 38965
  • 28 دی 1404 - 20:56
اعتبارات نفت برای راه‌آهن بوشهر-شیراز تامین می‌شود
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: اعتبارات نفت برای تکمیل پروژه راه‌آهن بوشهر - شیراز تامین می‌شود.

به گزارش دیارجنوب، محمدرضا رضایی کوچی صبح یکشنبه در بازدید از پروژه بزرگراه دالکی به کنارتخته اظهار کرد: در حال حاضر سه پروژه مشترک بین استان های بوشهر و فارس داریم که یکی از آنها پروژه بزرگراه دالکی – کنارتخته است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: خوشبختانه پروژه بزرگراه دالکی – کنارتخته پیشرفت خیلی خوبی دارد و پیمانکار قول داده تا تیرماه ۱۴۰۵ تکمیل شود.

وی گفت: آزاد راه بوشهر- شیراز دیگر پروژه مهم مشترک است که قطعه هشت آن در حال اجرا و ادامه آزادراه اصفهان- شیراز است.

رضایی کوچی بیان کرد: بخش خصوصی اعلام آمادگی کرده تا در تکمیل این طرح مشارکت کند و جلسه‌ای به زودی با حضور استانداران و نمایندگان دو استان پیرامون این موضوع برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: راه آهن بوشهر- شیراز از طرح‌های بسیار مهم ریلی کشور است که در قالب تهاتر نفت در حال انجام است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در حال حاضر منابع اعتباری نفت بیشتر در سیستان وبلوچستان در پروژه راه اهن زاهدان – چابهار در حال انجام است که تا چند ماه آینده تکمیل می شود و پس از آن منابع نفت به پروژه راه‌آهن شیراز به بوشهر تخصیص می‌یابد.

وی گفت: تکمیل این سه پروژه نقش مهمی در ارتباط بهتر و ایمن تر بین استان های فارس و بوشهر خواهد داشت و به نفع مردم دو استان است.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=38965

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.