مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر:

افتتاح ۴۱ فضای آموزشی، ورزشی و فرهنگی در استان بوشهر

  • کد خبر : 52815
  • 04 شهریور 1405 - 9:03
افتتاح ۴۱ فضای آموزشی، ورزشی و فرهنگی در استان بوشهر
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر از افتتاح ۴۱ فضای آموزشی، ورزشی و فرهنگی با ۱۴۸ کلاس درس و زیربنای ۲۵ هزار مترمربع همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: ارزش این پروژه‌ها یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

به گزارش دیارجنوب، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: مجموعه خیرین مدرسه‌ساز با انگیزه‌های مادی و معنوی در کنار مجموعه نوسازی مدارس استان حضور دارند و نقش بسزایی در توسعه، احداث و نوسازی فضاهای آموزشی ایفا می‌کنند.

وی افزود: همزمان با هفته دولت، ۴۱ فضای آموزشی، ورزشی و فرهنگی شامل ۱۴۸ کلاس درس با زیربنای ۲۵ هزار مترمربع و ارزش یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر با اشاره به وضعیت مدارس تخریبی استان گفت: در حال حاضر مدرسه تخریبی در سراسر استان نداریم و مدارس به‌صورت سالانه مورد بازرسی و ارزیابی قرار می‌گیرند و در صورت نیاز، مدارس دارای شرایط تخریبی در فهرست نوسازی و بازسازی قرار خواهند گرفت.

وی با بیان اینکه بوشهر از جمله استان‌های برخوردار از سرانه مناسب فضای آموزشی است، تصریح کرد: سرانه فضای آموزشی استان در حال حاضر در وضعیت مطلوبی قرار دارد و کمبود فضای آموزشی نداریم.

این مقام مسئول ادامه داد: خیرین مدرسه‌ساز در توسعه و نوسازی مدارس استان نقش مهمی دارند و علاوه بر خیرین حقیقی، خیرین حقوقی نیز در این حوزه فعال هستند که صنایع، بانک‌ها، شورای راهبردی، نفت، بنیاد برکت و بنیاد علوی از جمله آنها به شمار می‌روند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار «دیارجنوب» درباره سرانه فضای آموزشی استان گفت: سرانه فضای آموزشی استان تا پایان دهه فجر سال ۱۴۰۴ به ازای هر دانش‌آموز حدود ۷ مترمربع بوده و پیش‌بینی می‌شود این میزان تا پایان دهه فجر سال جاری به ۷.۵ مترمربع به ازای هر دانش‌آموز افزایش یابد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پیش‌بینی می‌کنیم سرانه فضای آموزشی استان تا پایان سال ۱۴۰۶ به ۸.۳ مترمربع به ازای هر دانش‌آموز برسد.

وی همچنین با اشاره به مدارس آسیب‌دیده در جریان جنگ اخیر اظهار کرد: حدود ۸۰ درصد مدارس آسیب‌دیده در شهرستان بوشهر قرار دارند و پس از آن شهرستان‌های دیر، عسلویه و امام حسن بیشترین میزان آسیب را داشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: برای بازسازی و مرمت مدارس آسیب‌دیده از جنگ، حدود ۱۰ میلیارد تومان هزینه پیش‌بینی شده است و اقدامات لازم برای بازسازی این فضاها در حال پیگیری است.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=52815

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.