افزایش ۲.۴ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز در فاز ۱۱ پارس جنوبی

  • کد خبر : 38146
  • 14 دی 1404 - 12:04
افزایش ۲.۴ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز در فاز ۱۱ پارس جنوبی
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: با تولیدی شدن دهمین حلقه چاه فاز ۱۱ پارس جنوبی ظرفیت تولید گاز غنی فاز ۱۱ پارس جنوبی ۲.۴ میلیون مترمکعب در روز افزایش یافت.

به گزارش دیارجنوب ، تورج دهقانی با اشاره به پایان موفق عملیات حفاری، تکمیل و مشبک‌کاری دهمین حلقه چاه در موقعیت اول فاز ۱۱ پارس جنوبی افزود: هم‌اکنون اتصال چاه SPD۱۱B-۱۴ به سکوی بهره‌برداری و انجام عملیات اسیدکاری و تست‌های تکمیلی در دستور کار قرار دارد.

وی میزان تولید گاز غنی در موقعیت SPD۱۱B را پیش از بهره‌برداری از چاه دهم، روزانه ۷۸۰ میلیون فوت مکعب اعلام کرد و ادامه داد: با ورود این چاه به مدار تولید، ظرفیت تولید گاز غنی در فاز ۱۱ پارس جنوبی به ۸۶۰ میلیون فوت مکعب در روز (بیش از ۲۴ میلیون مترمکعب در روز) رسیده‌است.

وی از تلاش کارکنان نفت و گاز پارس و پتروپارس در تکمیل و راه‌اندازی دهمین چاه طرح توسعه فاز ۱۱ قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با اتکا به توان این متخصصان، روند پرشتاب توسعه این فاز استراتژیک تداوم یابد.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=38146
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.