برنامه جدید امتحانات نهایی پایه دوازدهم به‌زودی اعلام می‌شود

  • کد خبر : 51569
  • 04 مرداد 1405 - 9:30
برنامه جدید امتحانات نهایی پایه دوازدهم به‌زودی اعلام می‌شود
برخی امتحانات نهایی ۴ استان جنوبی کشور به تعویق افتاده است و حالا آموزش‌وپرورش می‌گوید که برنامه امتحانی این دروس در حال آماده‌سازی است.

به گزارش دیارجنوب، «برنامه امتحانات نهایی برگزار نشده و عقب‌افتاده پایه یازدهم در چهار استان اعلام شد و برنامه امتحانات نهایی برگزار نشده پایه دوازدهم نیز پس از نهایی شدن، ابلاغ خواهد شد» این را وزیر آموزش‌وپرورش علیرضا کاظمی می‌گوید.
ستاد عالی آزمون‌های وزارت آموزش‌وپرورش در ایام امتحانات که از ۲۱ تیر آغاز شد، با توجه به شرایط خاص کشور در استان‌های هرمزگان، بوشهر، خوزستان و سیستان و بلوچستان، امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم را در برخی روزها به تعویق انداخت.
به گفته کاظمی، تقریباً هر شب جلسات ستاد عالی آزمون‌ها به صورت ویدئوکنفرانسی با حضور مسئولان چهار استان برگزار می‌شود و تصمیمات مربوط به روند امتحانات بر اساس شرایط موجود و با مشورت مدیران کل و استانداران اتخاذ می‌شود.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=51569
  • منبع : فارس

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.