بهره برداری و اجرای ۸۱ طرح راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در استان بوشهر آغاز شد

  • کد خبر : 40106
  • 16 بهمن 1404 - 9:56
بهره برداری و اجرای ۸۱ طرح راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در استان بوشهر آغاز شد
مدیرکل حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: همزمان با بزرگداشت دهه فجر، بهره برداری و عملیات اجرایی ۸۱ طرح با اعتبار ۳۴ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال در این استان آغاز شد.

به گزارش دیارجنوب ، فرزاد رستمی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: از این شمار ۵۵ طرح افتتاح و ۲۱ طرح نیز اجرایی است.
وی یادآور شد: این طرح‌ها با هدف ارتقای ایمنی راه‌ها، بهبود زیرساخت‌های جاده‌ای و تسهیل تردد کاربران راه اجرا شده است.
رستمی تصریح کرد: برای بهره برداری از ۵۵ طرح ۲۴ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده که نقش مهمی در توسعه شبکه راه‌های استان بوشهر دارند.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر افزود: همچنین در این ایام، عملیات اجرایی ۲۶ طرح جدید راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریال آغاز می‌شود که زمینه‌ساز ارتقای سطح خدمات‌رسانی و ایمنی جاده‌ای در سطح استان خواهد بود.
وی با اشاره به طرح‌های راه روستایی، عنوان کرد: در این حوزه، ۲۱ طرح تعریف شده که از این تعداد ۱۱ طرح افتتاح و ۱۰ طرح دیگر وارد مرحله آغاز عملیات اجرایی می‌شود و این طرح‌ها نقش مؤثری در بهبود دسترسی روستاها و کاهش محرومیت مناطق کمتر برخوردار دارند.
رستمی ادامه داد: در بخش ایمنی راه نیز ۲۳ طرح اجرا می‌شود که شامل ۱۶ طرح افتتاحیه و هفت طرح کلنگ‌زنی است که هدف اصلی آنها کاهش تصادفات و افزایش ایمنی محورهای مواصلاتی استان است.
وی در خصوص نگهداری راه‌ها نیز گفت: در این بخش ۲۷ طرح شامل ۱۸ طرح افتتاحی و ۹ طرح آغاز عملیات اجرایی با اعتبار ۱۲ هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال در دهه فجر امسال عملیاتی می‌شود.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر ادامه داد: در حوزه ابنیه فنی هم ۵ طرح با اعتباری افزون بر ۲۴۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد و در بخش ماشین‌آلات راهداری، چهار طرح با اعتبار ۱۴۰ میلیارد ریال وارد مدار فعالیت می‌شود.
وی با اشاره به طرح‌های مدیریت راه‌ها بیان کرد: در این بخش ۴۶ طرح شامل چهار طرح افتتاحیه و ۴۲ طرح آغاز عملیات اجرایی با مجموع اعتبار یکهزار و ۶۲۰ میلیارد ریال اجرا می‌شود که بیشتر مربوط به سامانه‌های نظارت تصویری، کنترل و مدیریت ترافیک جاده‌ای است.
رستمی تصریح کرد: اجرای این طرح‌ها گامی مهم در راستای توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای، افزایش ایمنی سفرها و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به مردم استان بوشهر است .

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=40106
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.