جهانیان:

تأمین اجتماعی در ایجاد تعادل میان کارفرما، بیمه‌شده و مستمری‌بگیر نقش محوری دارد

  • کد خبر : 47627
  • 14 اردیبهشت 1405 - 12:16
تأمین اجتماعی در ایجاد تعادل میان کارفرما، بیمه‌شده و مستمری‌بگیر نقش محوری دارد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: سازمان تأمین اجتماعی با توجه به ارتباط مستقیم با کارفرمایان، بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران، نقش مهمی در ایجاد تعادل میان این سه بخش و حفظ رضایت اجتماعی دارد.

به گزارش دیارجنوب، احسان جهانیان روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل تأمین اجتماعی استان بوشهر اظهار کرد: تأمین اجتماعی به دلیل ارتباط گسترده با جامعه کارگری، کارفرمایان و مستمری‌بگیران، یکی از دستگاه‌های مهم در حوزه خدمات اجتماعی و اقتصادی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به شرایط کشور گفت: در شرایط کنونی که منطقه با تحولات و تنش‌هایی مواجه است، دستگاه‌های اجرایی باید با آمادگی و چابکی بیشتری به ارائه خدمات به مردم بپردازند و متناسب با شرایط، عملکرد خود را تقویت کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر افزود: جنگ و تنش‌های منطقه‌ای می‌تواند حوزه‌هایی مانند اشتغال و تولید را تحت تأثیر قرار دهد، از این رو نقش دستگاه‌هایی مانند تأمین اجتماعی در حمایت از جامعه کارگری و حفظ آرامش اجتماعی بسیار مهم است.

جهانیان با قدردانی از خدمات محمدجواد بازدرهوا مدیرکل پیشین تأمین اجتماعی استان بوشهر گفت: در مدت مسئولیت ایشان تلاش‌های قابل توجهی برای پیگیری مسائل حوزه کارگری و ارائه خدمات به بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران انجام شد.

وی با اشاره به اهمیت تعامل میان ارکان مختلف این سازمان بیان کرد: تأمین اجتماعی با سه گروه اصلی شامل کارفرمایان، بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران در ارتباط است و ایجاد تعادل میان این سه بخش برای ارائه خدمات مناسب ضروری است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر همچنین انتصاب محمدصادق قیصری به عنوان مدیرکل جدید تأمین اجتماعی استان را تبریک گفت و افزود: وی از مدیران باسابقه و از بدنه این سازمان است و امیدواریم با بهره‌گیری از تجربه خود بتواند خدمات مؤثری به جامعه هدف ارائه دهد.

جهانیان تأکید کرد: مجموعه مدیریت استان با راهبری استاندار بوشهر، حمایت و همراهی لازم را با اداره کل تأمین اجتماعی و مدیریت درمان این سازمان در استان برای بهبود خدمات و ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی به مردم خواهد داشت.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت تقویت همدلی و همکاری میان مدیران دستگاه‌های اجرایی گفت: هدف همه مسئولان باید ارائه بهترین خدمات به مردم و جلوگیری از بروز نارضایتی‌های اجتماعی باشد.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=47627

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.