ترخیص خودرو برای نخستین بار از گمرک دیّر

  • کد خبر : 51803
  • 11 مرداد 1405 - 9:10
ترخیص خودرو برای نخستین بار از گمرک دیّر
رئیس گمرک شهرستان دیّر از آغاز ترخیص خودروی وارداتی برای نخستین بار از این گمرک طی روزهای آینده خبر داد و گفت: با پیگیری‌های صورت‌گرفته، روند صادرات کالا به کشور قطر نیز به روزانه ۲۵۰ تن رسیده است.

به گزارش دیارجنوب، فضل‌الله احمدی رییس گمرک شهرستان دیّر در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار داشت: با تلاش‌های خادمان مردم در جبهه اقتصادی، روند صادرات کالا از مرز دریایی بندر دیّر به کشور قطر شتاب گرفته و در حال حاضر روزانه به‌طور میانگین ۲۵۰ تن انواع مواد غذایی، تره‌بار، سبزیجات و همچنین مصالح ساختمانی و سنگ از این گمرک به مقصد قطر صادر می‌شود.
وی با اشاره به ظرفیت‌های جدید تجاری بندر دیّر، از گشایش در حوزه واردات خودرو خبر داد و تصریح کرد: با تمهیدات اندیشیده‌شده و در راستای توسعه زیرساخت‌های تجاری شهرستان، برای نخستین بار خودروهای وارداتی ظرف چند روز آینده از گمرک اختصاصی دیّر ترخیص می‌شوند که این امر گامی مهم در جهت رونق اقتصادی منطقه خواهد بود.
رئیس گمرک شهرستان دیّر همچنین به برنامه‌های این اداره برای تسهیل واردات کالاهای اساسی اشاره کرد و افزود: پیگیری‌های مستمری جهت فعال‌سازی ترانزیت داخلی کالاهای اساسی نظیر برنج که از مرزهای زمینی از جمله پاکستان وارد کشور می‌شوند به مقصد گمرک دیّر در دست اقدام است تا با تحقق آن، شاهد پیشرفت چشمگیر و توسعه همه‌جانبه بندر دیّر باشیم.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=51803
  • منبع : فارس

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.