تشدید نظارت بر بازار کالاهای اساسی در بوشهر

  • کد خبر : 46189
  • 22 فروردین 1405 - 10:39
تشدید نظارت بر بازار کالاهای اساسی در بوشهر
مدیرکل تعزیرات حکومتی بوشهر از تشدید نظارت بر بازار با 92 اکیپ گشت و تشکیل 98 پرونده تخلف در استان خبرداد.

به گزارش دیارجنوب، سیدموسی حسینی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگاران از تشدید نظارت بر بازار با توجه به وضعیت کنونی و گزارش‌های واصله خبر داد.

وی اظهار داشت: در راستای حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تنظیم بازار کالاهای اساسی، گشت‌های مشترک تعزیرات با همکاری اداره کل صنعت، معدن و تجارت (صمت) و سازمان جهاد کشاورزی از واحدهای صنفی بازدید کردند.

حسینی افزود: در این ایام تعداد 92 اکیپ گشت انجام شده که طی آن 98 پرونده تخلف شامل گرانفروشی، کم‌فروشی و دیگر تخلفات تشکیل، و پرونده‌های آن‌ها برای رسیدگی قضایی به شعب تعزیرات ارسال شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی بوشهر تأکید کرد: با توجه به وضعیت حساس کنونی این گشت‌ها به صورت مستمر و روزانه ادامه خواهد داشت تا از هرگونه سوءاستفاده و اخلال در بازار جلوگیری شود.

وی از شهروندان خواست هرگونه تخلف در قیمت‌گذاری در خصوص کالاهای اساسی و سایر کالاها را از طریق سامانه 135 یا اپلیکیشن تعزیرات گزارش دهند.

اداره‌کل تعزیرات حکومتی بوشهر با عزم جدی و رسیدگی سریع به پرونده‌ها، نظارت بر بازار کالاهای اساسی را تا زمان ایجاد آرامش کامل ادامه خواهد داد.

 

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=46189
  • منبع : تسنیم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.