رطوبت و شرجی هوا در استان بوشهر افزایش می‌یابد

  • کد خبر : 50563
  • 05 تیر 1405 - 18:39
رطوبت و شرجی هوا در استان بوشهر افزایش می‌یابد
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: با تداوم وزش باد شدید روی خلیج فارس، سواحل و فراساحل جنوبی استان تا پایان امروز مواج و متلاطم خواهد بود و از اوایل هفته آینده نیز افزایش شرجی و رطوبت و سپس تشدید وزش باد شمالی در استان پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش دیارجنوب، پیام مساعدی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد:در ۲۴ ساعت گذشته شهر بوشهر با ۷۷ درصد بیشترین رطوبت در سطح استان را تجربه کرد وپیش‌بینی می‌شود با افزایش رطوبت استان در روزهای پیش رو، رطوبت هوا در بوشهر به ۹۰ درصد برسد.

وی اظهارداشت:دمای هوا در شبانه‌روز گذشته بین ۳۹ تا ۴۷ درجه سانتیگراد ثبت شد و شهرستان‌های دشتستان، تنگستان و دشتی با ثبت دمای ۴۷ درجه، گرم‌ترین نقاط استان بودند.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر افزود: با تداوم باد شدید روی خلیج فارس و بویژه سواحل و فراساحل جنوبی استان بوشهر دریانوردان و فعالان دریایی باید تمهیدات و احتیاط‌های لازم را مدنظر قرار دهند.

مساعدی ادامه داد: بر اساس پیش‌بینی‌ها، در روزهای شنبه و یکشنبه افزایش رطوبت و شرجی در سطح استان، به‌ویژه مناطق ساحلی مورد انتظار است و از روز دوشنبه نیز با تقویت وزش باد شمالی روی خلیج فارس، سواحل و فراساحل استان به تناوب مواج خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر یادآورشد: در ۲۴ ساعت آینده آسمان استان صاف همراه با غبار محلی و در برخی ساعت‌ها با وزش باد پیش‌بینی می‌شود و از روز شنبه نیز افزایش رطوبت، شرجی و در برخی نقاط مه صبحگاهی دور از انتظار نیست.

مساعدی گفت: جهت وزش باد امروز بیشتر شمال غربی با سرعت ۱۰ تا ۳۰ و گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت است که روی دریا، به‌ویژه در سواحل و فراساحل جنوبی، سرعت آن تا ۵۴ کیلومتر در ساعت نیز خواهد رسید.

وی اضافه کرد: برای روز شنبه، جهت وزش باد بیشتر جنوب شرقی تا جنوب غربی با سرعت ۱۰ تا ۳۰ و گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی شده است.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر درباره وضعیت دریا نیز افزود: ارتفاع موج در سواحل استان بین ۳۰ تا ۹۰ سانتیمتر و در مناطق جنوبی تا امشب بین ۹۰ تا ۱۵۰ و گاهی تا ۱۸۰ سانتی‌متر خواهد بود.
مساعدی گفت: فردا در بندر بوشهر زمان مد اول ساعت ۶:۱۴، جزر اول ساعت ۱۴:۳۱، مد دوم ساعت ۲۰:۲۲ و جزر دوم ساعت ۲۲:۰۵ خواهد بود.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=50563
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.