صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در استان بوشهر

  • کد خبر : 43488
  • 21 اسفند 1404 - 12:39
صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در استان بوشهر
معاون هواشناسی استان بوشهر از صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی با تقویت بارش باران در استان خبرداد.

به گزارش دیارجنوب ، زهرا راستگو، معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در استان اعلام کرد: این هشدار هواشناسی تا 22 اسفند ادامه دارد که بارش باران، گاهی رگبار باران، رعد و برق و در مناطق مستعد ریزش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به مخاطرات احتمالی این شرایط جوی افزود: احتمال آب‌گرفتگی معابر در برخی نقاط تحت تأثیر، احتمال بالا آمدن آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و همچنین خسارت به سازه‌های سبک و ناپایدار وجود دارد. علاوه بر این، محصولات کشاورزی نیز ممکن است دچار آسیب شوند.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان بوشهر با تأکید بر اجتناب از توقف در مسیر رودخانه‌ها و مسیل‌ها تصریح کرد: بازگشایی کانال‌های آبروها درون و برون شهری، دهانه پل‌ها برای جلوگیری از خطرات یک ضرورت است.

راستگو با تأکید بر پرهیز از سفرهای برون شهری غیرضروری و کوهنوردی بیان کرد: دامداران از چرای دام در مناطق مرتفع بپرهیزند، همچنین کشاورزان باید مراقبت‌های لازم را برای جلوگیری از خسارت انجام دهند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=43488
  • منبع : تسنیم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.