به گزارش دیارجنوب، حسین ناظمیان پور رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: واژگونی یک دستگاه موتورسیکلت در جاده جمرک، یک کشته و یک مصدوم برجای گذاشت.
وی افزود: ساعت ۲۰ و ۵۴ دقیقه دیشب با اعلام به مرکز پیام فوریتهای پزشکی مبنی بر واژگونی یک دستگاه موتورسیکلت در جاده جمرک، بلافاصله یک دستگاه آمبولانس از پایگاه اورژانس ۱۱۵ بندر دیّر به محل حادثه اعزام شد.
ناظمیانپور گفت: در این حادثه دو جوان ۱۷ ساله از ناحیه گردن، دست و پا دچار آسیب شدند که یکی از مصدومین به علت شدت جراحات وارده و آسیب به آن اندامهای حیاتی بدن در صحنه فوت کرد و مصدوم دیگر پس از دریافت خدمات فوریتهای پزشکی توسط ناوگان اورژانس ۱۱۵ دیّر به بیمارستان امام هادی (ع) منتقل شد.
وی تصریح کرد: علت این حادثه توسط کارشناسان راهنمایی و رانندگی در دست بررسی است.
مرگ جوان ۱۷ ساله در واژگونی موتورسیکلت در دیّر
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر از واژگونی مرگبار یک دستگاه موتورسیکلت در جاده جمرک این شهرستان خبر داد.
لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=51557
- منبع : فارس
















