معوقات فروردین بازنشستگان تا پایان شهریور تسویه می شود

  • کد خبر : 53246
  • 10 شهریور 1405 - 10:40
معوقات فروردین بازنشستگان تا پایان شهریور تسویه می شود
مشاور مدیرعامل و مدیرکل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، در خصوص روند پرداخت معوقات فروردین و اریبهشت بازنشستگان و مستمری بگیران، توضیحاتی داد.

به گزارش دیارجنوب، فرشاد نوروزپور، با اشاره به ابهامات پیش‌آمده در خصوص زمان واریز مطالبات بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی، گفت: فرآیند پرداخت معوقات مابه‌التفاوت متناسب‌سازی موضوع قانون برنامه هفتم، مربوط به ماه‌های فروردین و اردیبهشت، آغاز شده است. احکام جدید از خردادماه اعمال شد و پرداخت معوقات مربوط به فروردین‌ماه نیز از شب گذشته با همکاری بانک رفاه کارگران کلید خورد.

وی درباره علت تأخیر در دریافت مبالغ توسط برخی از بازنشستگان، اظهار داشت: تأخیر مقطعی ایجاد شده ناشی از بار ترافیکی و شرایط فنی شبکه بانکی کشور بوده و با پیگیری‌های انجام‌شده، بخش عمده‌ای از واریزی‌هایی که مقرر بود شب گذشته انجام شود، از صبح سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵، عملیاتی شده و کماکان در جریان است.

نوروزپور ضمن عذرخواهی از مستمری‌بگیران بابت تأخیر به‌ وجود آمده در پرداخت معوقات، افزود: فرآیند تسویه به‌ صورت مستمر ادامه دارد و تلاش بر این است که معوقات فروردین‌ ماه حداکثر تا پایان ماه جاری به‌ طور کامل تسویه شود.

وی در گفتگو با برنامه سلام صبح بخیر رادیو ایران، خاطرنشان کرد: از بازنشستگان و مستمری‌بگیران، تقاضا داریم اطلاعات مربوط به حقوق و معوقات را صرفاً از درگاه‌های رسمی سازمان تامین اجتماعی پیگیری کنند و در صورت بروز هرگونه ابهام، با شماره ۱۴۲۰ تماس بگیرند.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=53246
  • منبع : مهر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.