هشدار دریایی سطح زرد در استان بوشهر صادر شد

  • کد خبر : 47574
  • 13 اردیبهشت 1405 - 11:17
هشدار دریایی سطح زرد در استان بوشهر صادر شد
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر از وزش باد متوسط تا نسبتا شدید شمال غربی و صدور هشدار دریایی سطح زرد در استان خبر داد.

به گزارش دیارجنوب، پیام مساعدی در گفتگو با خبرنگاران از صدور هشدار دریایی سطح زرد در استان خبر داد و اظهار کرد: زمان شروع این هشدار قبل از ظهر دوشنبه (۱۴ اردیبهشت) و پایان آن اواخر وقت دوشنبه خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر افزود: وزش باد متوسط تا نسبتا شدید ( گاهی تا ۴۴ کیلومتر در ساعت)، افزایش ارتفاع موج دریا ( ۹۰ تا ۱۵۰ سانتی‌متر) از مخاطرات این هشدار است.

وی گفت: منطقه اثر این هشدار سواحل و فراساحل مرکزی و جنوبی استان بوشهر خواهد بود و افزایش ارتفاع موج خلیج فارس، اختلال در ترددهای دریایی شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، خطر غرق‌شدن شناگران در مناطق تحت تأثیر از اثرات این مخاطره است.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: اجتناب از ترددهای دریایی غیر ضروری به‌ویژه تردد شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، ممنوعیت شنا، اتخاذ تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هرگونه خسارت احتمالی طی این مدت توصیه می شود.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=47574
  • منبع : مهر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.