پروازهای روزانه از عسلویه به مشهد برقرار شد

  • کد خبر : 52518
  • 27 مرداد 1405 - 18:36
پروازهای روزانه از عسلویه به مشهد برقرار شد
رئیس امور مسافرت سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: برای نخستین‌بار در تاریخ تأسیس فرودگاه خلیج فارس عسلویه، پروازهای روزانه از این فرودگاه به مشهد و بالعکس برقرار شد.

به گزارش دیارجنوب، “صاحب طاطیان” روز سه شنبه به خبرنگاران اعلام‌کرد: این اقدام گامی مهم در راستای توسعه خدمات حمل‌ونقل هوایی و تسهیل سفر شهروندان استان بوشهر به شمار می‌رود.

وی افزود: این پروازها با همکاری شرکت‌های هواپیمایی کیش‌ایر و کارون و با ظرفیت مجموع هفته‌ای یکهزار صندلی انجام می‌شود.
طاطیان اضافه کرد: فروش بلیت این پروازها با نرخ مصوب در سایت‌های فروش بلیت باز انجام می شود و شهروندان می‌توانند برای سفر به مشهد و بازگشت به عسلویه از این ظرفیت استفاده کنند.

رئیس امور مسافرت سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به اهمیت این مسیر هوایی اظهارکرد: این اقدام برای نخستین‌بار در تاریخ تأسیس فرودگاه خلیج فارس عسلویه انجام شده و با هدف خدمات‌دهی مطلوب‌تر به شهروندان استان بوشهر و پاسخگویی به نیاز مسافران این منطقه صورت گرفته است.

برقراری پروازهای روزانه عسلویه ـ مشهد، علاوه بر تسهیل سفر شهروندان، می‌تواند گامی مؤثر در تقویت جایگاه فرودگاه خلیج فارس عسلویه و توسعه ارتباطات هوایی جنوب کشور باشد.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=52518
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.