پیکر مطهر شهید «حمید جعفری» در شهرستان گناوه تشییع شد

  • کد خبر : 42979
  • 16 اسفند 1404 - 11:41
پیکر مطهر شهید «حمید جعفری» در شهرستان گناوه تشییع شد
پیکر مطهر شهید «حمید جعفری» از شهدای تجاوز آمریکایی - صهیونیستی به میهن اسلامی با حضور حماسی و پرشور اقشار مختلف مردم ولایت‌مدار شهرستان گناوه تشییع و خاکسپاری شد.

آیین تشییع پیکر مطهر شهید والامقام حمید جعفری با حضور پرشور خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، مسئولان شهرستانی و فرماندهان نظامی و انتظامی برگزار شد.

مردم ولایتمدار و قدرشناس گناوه بعد از اقامه نمازجمعه ضمن شرکت در راهپیمایی ضد آمریکایی صهیونیستی و انتقام خواهی خون رهبر شهید ، پیکر مطهر این شهید مدافع وطن را تشییع کردند.

تشییع‌کنندگان در حالی که پرچم‌های مقدس جمهوری اسلامی، بیرق‌های سیاه و سرخ مزین به نام اهل‌بیت(ع) و تمثال‌های مبارک رهبر معظم انقلاب(ره) و شهید گلگون‌کفن را در دست داشتند، پیکر مطهر این شهید شهرستان گناوه را از مصلی جمعه تا چهار راه بنیاد شهید و امور ایثارگران تشییع کردند.

پیکر مطهر شهید حمید جعفری پس از آئیین تشییع در شهر گناوه ، به روستای محمد صالحی زادگاه این شهید والامقام منتقل شد و طی آئینی باشکوه با حضور گسترده مردم و مسئولان به خاک سپرده شد.

سرباز وظیفه شهید حمید جعفری از مدافعان سرافراز میهن اسلامی که در محل خدمت خود در شمال استان بوشهر مشغول انجام وظیفه و جهاد بود، روز گذشته در حمله تجاوزکارانه آمریکایی – صهیونیستی ، به فیض عظیم شهادت نائل آمد.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=42979
  • منبع : مهر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.