به گزارش دیارجنوب، سردار عبدالله خسروی ظهر سه شنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: در راستای مبارزه جدی و همهجانبه با پديده شوم قاچاق کالا و ارز و مقابله با قاچاقچيان، مرزبانان استان بوشهر موفق شدند ۲ فروند لنج باري حامل کالای قاچاق را شناسایی و توقیف کنند.
وی افزود: از شناور توقیفی مقادیر قابل توجهی کالای قاچاق شامل ۸۰۰ قطعه لوازم سختافزاری رایانه، ۹ هزار عدد لوازم بهداشتي و … کشف شد.
خسروی ضمن اشاره به دستگیری دو نفر متهم در این رابطه، گفت: ارزش ریالی محموله کشف شده بر اساس نظر کارشناسان ۷۹ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال برآورد شده است.
فرمانده مرزبانی استان بوشهر با بیان اينکه قاچاق كالا پديدهای است كه از جهات گوناگون، حيات سالم اقتصادی و فرهنگی يك جامعه را تهديد میكند، تأکيد کرد: قاچاق کالا موجب ضربه به اقتصاد کشور خواهد شد که در اين راستا مرزبانان از هيچ تلاش و کوششی دريغ نخواهند کرد.















