۶ هزار میلیارد ریال برای ترمیم آسفالت راه‌های استان بوشهر هزینه شد

  • کد خبر : 36298
  • 22 آذر 1404 - 12:51
۶ هزار میلیارد ریال برای ترمیم آسفالت راه‌های استان بوشهر هزینه شد
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: پروژه‌های روکش آسفالت و لکه‌گیری راه‌های اصلی و فرعی این استان در سال جاری با اعتباری ۶ هزار میلیارد ریال اجرا شد.

به گزارش خبرنگار دیارجنوب ، فرزاد رستمی روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در همین راستا، ۱۴۸ کیلومتر روکش حفاظتی و تقویتی و ۵۳ کیلومتر لکه‌گیری در محورهای مختلف راه‌های استان بوشهر انجام شده‌است.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۹۴ هزار تن آسفالت برای اجرای این پروژه‌ها به مصرف رسیده‌است، افزود: عملیات لکه‌گیری و روکش آسفالت در محورهای اصلی و ترانزیتی استان با وجود محدودیت‌های اعتباری و مشکلات تأمین قیر، با سرعت در حال انجام است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر تصریح کرد: اجرای این طرح‌ها نقشی مهم در ارتقای ایمنی تردد، افزایش کیفیت راه‌ها و رضایت‌مندی کاربران جاده‌ای خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=36298
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.