۶ کیلومتر محور خورموج – لاور شرقی به بهره‌برداری رسید

  • کد خبر : 53260
  • 10 شهریور 1405 - 18:48
۶ کیلومتر محور خورموج – لاور شرقی به بهره‌برداری رسید
۶ کیلومتر از محور خورموج – لاور شرقی در شهرستان دشتی با اعتبار ۵۵۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

به گزارش دیارجنوب، استاندار بوشهر روز سه‌شنبه در این آیین با اشاره به اهمیت محور خورموج – لاور شرقی گفت: این محور یکی از مسیرهای اصلی برای انتقال محصولات کشاورزی تولیدی شهرستان دشتی است و تولیدکنندگان این منطقه نقش قابل توجهی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی شهرستان، استان و کشور دارند.

ارسلان زارع افزود: این مسیر با اجرای عملیات بازسازی و آسفالت، به یک جاده مناسب و استاندارد تبدیل شده است که این اقدام حاصل مشارکت دولت، بخش خصوصی و همراهی مردم است.

وی بر ضرورت تداوم مشارکت میان دولت، بخش خصوصی و مردم در اجرای طرح‌های عمرانی تأکید کرد و گفت: امیدواریم شاهد اجرای طرح‌های بیشتری با استفاده از ظرفیت‌های مشارکتی در سطح این استان باشیم.

معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر نیز گفت: ۲۳۰ میلیارد ریال از اعتبار این پروژه توسط اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر و مابقی از محل مسئولیت‌های اجتماعی کارخانه سیمان تأمین شده است.

حمید رضا حیدری اجرای این طرح را گامی مهم در ارتقای ایمنی، روان‌سازی تردد و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل شهرستان دشتی دانست و بیان کرد: محور خورموج – لاور شرقی از مسیرهای مواصلاتی مهم استان بوشهر است که به‌ویژه در فصل گرم سال، تردد گسترده خودروهای سواری و وسایل نقلیه باری در آن افزایش می یابد.

وی ادامه داد: بهسازی و آسفالت این محور علاوه بر افزایش ایمنی تردد، نقش مهمی در تسهیل جابه‌جایی محصولات کشاورزی و پشتیبانی از فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی منطقه خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://deyarejonoub.ir/?p=53260
  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.